Troppen

Troppen er for spejderne fra 5. klasse og til det år man fylder 17 år. Enheden er delt op i patruljer bestående af 5-8 spejdere. Disse patruljer har egne særpræg og kan lave hver sine helt forskellige ting på et møde eller dyste mod hinanden, i aktiviteter og konkurrencer. Alle bliver inddraget i troppens arbejde og har medbestemmelse i for eksempel tilrettelæggelse af program og planlægning af ture.

En spejder:

  • er hjælpsom

  • respekterer andre

  • værner om naturen

  • er til at stole på

  • tager medansvar

  • finder sin egen mening

Spejderløftet:

”Jeg lover at gøre mit bedste for at lytte til Guds ord, holde spejderloven og hver dag gøre noget for at glæde andre.”

Sommerlejren 2018. Besøg på Bunkermuseum Hanstholm.

Sommerlejren 2018. Besøg på Bunkermuseum Hanstholm.

Lejre

Vi tager ofte på hike, hvor hver spejder bærer sit, i egen rygsæk. Dette kan være i Hammer Bakker, Dronninglund Storskov eller andre steder i Nordjylland. Sommerlejren hvert år, er det store højdepunkt i årets program. I 2011 samt 2014 var vi på fjeldture i Norge, mens vi i 2013 og 2015 var på hike i Sønderjylland. Selvom vandreturene er de fedeste, tager vi også på større og mindre stand lejre;  I 2012 deltog troppen i den store Spejdernes lejr i Holstebro sammen med 35.000 andre spejdere, hvor vi mødte, vores svenske venskabsgruppe. Sommerlejren i 2016 tilbragte vi på spejdercenteret Houens Odde nær Kolding. Som navnet antyder var der mulighed for vandaktiviteter som kajak og kano, hvor spejdernes balanceevner kunne blive testet. I 2017 var troppen på sin hidtil største lejr. Den foregik ved Sønderborg på Als. Her deltog op mod 40.000 spejdere. Den ugelange lejr bød på rigeligt med regn, aktiviteter og dårlige jokes. Sommerlejren 2018 vandrede vi gennem Nationalpark Thy fra Agger i syd til Hanstholm i Nord.

Sommerlejren 2018. Vandretur igennem Nationalpark Thy.

Sommerlejren 2018. Vandretur igennem Nationalpark Thy.

Troppens hverdag

Udover sommerlejrene har troppen også sin hverdag. Denne består af mandagenes møder. Aktiviteterne til møderne varierer over traditionelle spejderfærdigheder som knob, pionering, opbygning af lejr, båltænding, madlavning, førstehjælp, natur og lignende, naturligvis krydret med skøre påfund og leg. Vi tager på weekendture der byder på aktiviteter som vandreture 30, 50 eller 100km, Hike, video marathon, besøg hos eller af vores venskabsgruppe fra Lidköping.

Program:

Husk på der findes ikke dårligt vejr kun dårlig påklædning - så tag tøj på, der passer til vejrforholdene!

100 KM vandretur sensommer 2015.

100 KM vandretur sensommer 2015.

 

Yderligere information:

For spejderne i troppen er der også mulighed for at tage på weekend- eller ugekursus og lære nye ting som man kan tage med hjem til arbejdet i troppen. Af disse kan der bl.a. nævnes PL1, 2 & 3, Roland, Diamant m.m.

Tropsledere:

Sten Georg Sørensen: 42 68 26 84

Jack Poulsen : 60 15 71 68

Emil Hammar Linnemann: 23 98 94 55

 

 

Vores adresse:

Hytten: Hammerhusvej 5, 9381 Sulsted: